MAST KOJA POMLAĐUJE( immortelle balm)

UZ SMILJE DO DUBINSKI HIDRATIZIRANE BARŠUNASTE ČVRSTE KOŽE BEZ BORA!
Korištenjem masti od smilja koža se vrača u potpunu ravnotežu.Nanosi se na čistu kožu ujutro i navečer.Namijenjena je svim tipovima kože, hrani je i vlaži istovremeno i pruža sve što joj treba.
-regenerira i pomlađuje,potiče proizvodnju kolgena
-prirodno sredstvo za zacijeljivanje ožiljaka i zaustavljanje krvarenja
-smanjuje svrab kod zarastanja rana
-stimulira obnovu stanica kože,djeluje protupalno,učvrščuje kožu
-kod kožnih infekcija i rana
-umiruje nadraženu kožu i smanjuje bore
-djeluje kao antioksidans kiji štiti od slobodnih radikala
-dezinficira zbog čega se koristi nakon tetoviranja i piercinga
-u borbi protiv akni i crvenila kože
-kod sportskih ozljeda i bolova, hematoma, modrica

Smilje je samonikla biljka mediteranskog podneblja koju krase mali žuti cvjetići i opojnog mirisa ,Francuski naziv ove tipične mediteranske biljke je Immortelle što znači besmrtno, a smilje zovu vječnim cvijetom ,eliksirom mladosti jer se od davnina koristi za mnoge kožne bolesti i ima izvanredno djelovanje protiv starenja.

Revitalizira, regenerira te pomlađuje zrelu kožu Potiče proizvodnju kolagena ,umiruje nadraženu kožu i smanjuje bire i ožiljke. Botanički naziv smilja potječe od grčkih riječi helios što znači sunce i chrysos što znači zlato,Djeluje regenerativno, snažno protuupalno,analgetično,anestetično i spazmolitično, antihematomatično, antikoagulantno ,antialergijski,antidepresivno ,sedativno,imunostimulirajuče i antiseptično

Smilje obnavlja, djeluje kao antioksidans koji štiti od slobodnih radikala i potiče regeneraciju Blagotvorno djeluje na ožiljke i dezinficira zbog čega se često koristi nakon tetoviranja i piercinga .Antibakterijska svojstva čine ga izvrsnim u borbi protiv akni i crvenila kože.

Smilje se zbog svog analgetičkog i protupalnog djelovanja koristi u tretmanima bolnih mišiča i grčeva ,reumatskog artritisa i drugih reumatskih tegoba.
Umiruje nadraženu kožu i pomaže pri stvaranju kolagena.Potiče mikrocirkulaciju i neutralizira oksidirajući učinak na proteine i lipide staničnih membrana ,a time i nastajanje slobodnih radikala koji su važan čimbenik u procesu preranog starenja.

Ublažite tragove vremena na svom licu ovom. božanstvenom biljkom smilje ,i za vas napravljenom dragocijenom masti od smilja.