Gel za oko očiju 30ml

(1 recenzija korisnika)

8.00

Koža oko očiju zahtijeva poseban pristup, pogotovo ako se šminkate, tada svakodnevno trebate s lica i očiju ukloniti šminku.

Pakiranja:

  • 30ml = 60kn | 50ml=85 kn
SKU: 15 Kategorija:

Opis

Gel za oko očiju

Koža oko očiju zahtijeva poseban pristup, pogotovo ako se šminkate, tada svakodnevno trebate s lica i očiju ukloniti šminku.

Kupljeni preparati prepuni su štetnih sastojaka,kemikalija,pogotovo raznih alkohola koji služe kao konzervansi, ali i parabena, koji se u tijelu ponašaju slično estrogenu. Zavaraju ostale hormone,tako da nismo ni svjesni koliko si sami narušavamo hormonalnu ravnotežu.

Ovaj gel je skoro jestiv ,i moram napomenuti da sve što stavljamo na kožu u kratkom vremenu je u krvi. Zato se držimo onoga da na kožu stavljamo ono što je jestivo.

Stoga smo za Vas napravili  gel od ruže, zlatnice, aloje, čajevca i hladno prešanog maslinovog ulja.

Zlatnica uklanja višak vode iz tkiva, pa će tako djelovati i na kapke,smanjivat će otekline,pogotovo one vidljive kod žena koje su sklone zadržavanju vode u tkivima .

Ruža sprečava nastanak bora i uklanja ih. Kapci su samo koža ,nema mišića koji bi ju držali ,ne možete ih vježbati, no možete ih hraniti dobrim gelom ili kremom.

1 recenzija za Gel za oko očiju 30ml

  1. Gel za oko očiju 30ml

    Obožavam miris!

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)